Vergelijkingssite Vergelijk.com gaat nu ook hypotheken vergelijken

Vergelijkingssite Vergelijk.com heeft een hypotheekvergelijker ontwikkeld waarmee hypotheekrentes van hypotheekverstrekkers vergeleken kan worden. Vanaf vandaag kunnen consumenten en bedrijven die een hypotheek willen afsluiten terecht op Vergelijk.com voor het vergelijken van hypotheekrentes.

De markt van hypotheken is ondoorzichtig. Tot vandaag was het alleen voor hypotheekadviseurs mogelijk om inzage te krijgen in de verschillende rentetarieven. Daar komt nu verandering in.

Hypotheek informatie

» Hypotheek berekenen
» Hypotheekrente
» Maximale hypotheek
» Hypotheekadvies
» Overlijdensrisicoverzekering hypotheek
» Veelgestelde vragen

Consumenten en bedrijven konden tot vandaag nergens terecht voor een goede onafhankelijke vergelijker waarmee ze zelf online de rentes konden vergelijken. Het werd dan ook hoogtijd dat er een vergelijker zou komen voor het vergelijken van alle aanbieders.

Vanwege de historisch lage hypotheekrente en dynamische ontwikkelingen op de hypotheekmarkt, zoals dagelijkse rentebewegingen en de komst van nieuwe geldverstrekkers, kunnen consumenten veel geld besparen. Zowel bij het kopen van een eerste woning óf een ander koophuis, als bij het overstappen van hypotheek.

Het gaat namelijk niet om honderden euro’s besparen zoals met het vergelijken van energie, maar om duizenden euro’s aan hypotheekbesparing. Een hypotheek is immers een verplichting voor een lange tijd; je sluit af voor 30 jaar, ook al zet je de rente voor een kortere periode vast. Des te belangrijker voor consumenten om zich goed te oriënteren.

Het is erg interessant om hypotheekrentes te vergelijken, Aldus Frank Reyneke eigenaar van vergelijkingssite Vergelijk.com.

Geld verdienen met hypotheken vergelijken

De tool is niet alleen handig om hypotheken mee te vergelijken, maar ook om geld mee te verdienen. Aan de hypotheekvergelijker zit namelijk een whitelabel affiliate systeem gekoppeld waardoor website-eigenaren de mogelijkheid hebben gekregen om zelf een hypotheekvergelijker op hun website te plaatsen of deze aan te bieden op hun blog. De hypotheekvergelijkertool word hier gratis ter beschikking gesteld en direct klaar te maken voor iedereen die deze op hun website wil plaatsen.

Voor een werkende demo van de hypotheekvergelijker kan men natuurlijk ook terecht op de website Vergelijk.com waar deze al enige tijd door duizenden mensen word gebruikt voor het berekenen en vergelijken van hypotheken.

Bekijk de hypotheekvergelijker van Vergelijk.com