U mag weer energie vergelijken want energie word goedkoper in juli

U leest het goed u mag weer energie vergelijken want over een maand worden in juli 2016 de vernieuwde energieprijzen weer aangekondigd. Naar verluid worden ze weer goedkoper. Delta energie gaf al aan haar variabele energieprijzen te gaan verlagen. 

Noteer de datum: 1 juli 2016 goedkopere energierekening

Elk jaar krijgt de consument maar ook bedrijven weer te maken met vernieuwde energieprijzen want energieleveranciers veranderen deze twee keer per jaar. Aan het begin van het jaar wijzigen de energieleveranciers hun energieprijzen en gasprijzen waardoor een consument kan kiezen voor een goedkopere energierekening. De eerste ronde is dus al geweest maar de tweede ronde staat al bijna voor de deur. De vraag is wat gaat u doen? Blijft u hangen bij uw huidige energieleverancier en betaalt u dan eigenlijk teveel? Of start u met energie vergelijken om zodoende een goedkoper energieproduct te vinden.

Vergelijk alle energie en gasprijzen

Deze vraag kunt u alleen beantwoorden maar wij raden u wel aan om toch de energieprijzen maar weer eens onder de loep te leggen. U kunt geld overhouden door zo slim mogelijk te vergelijken. Vooral een objectieve energievergelijking leert u waar u exact moet zijn voor de hoogste welkomstbonus. Niemand laat geld liggen dat zou niet slim zijn. Door alle energie aanbiedingen te doorlopen zult u ook nog eens opmerken dat het verschil tussen de energieleveranciers groot is. De ene energieleverancier neemt nou eenmaal een groter risico door zijn energieprijzen zo goedkoop mogelijk aan te bieden.

De goedkoopste energieleverancier wacht

Ze leveren dan misschien in op hun marge maar zij denken langere termijn. Want hoe goedkoper het energieproduct hoe groter de kans is dat de consument geneigd is om te kiezen voor het goedkoopste energieproduct. Dan maakt de kleinere marge ook minder uit want zij halen daardoor veel meer consumenten binnen. Belangrijk is wel dat ze ook een goede dienstverlening bieden, daarom kunt u het energieproduct het beste een jaar testen zodat u na dat jaar gerust weer vertrekken kan naar een andere en weer goedkopere energieleverancier.

Maak een onafhankelijke energievergelijking voor de goedkoopste aanbieding

Met een 100% objectieve energievergelijking zorgt u ervoor dat u uit alle maar dan ook echt alle energieproducten kunt kiezen van alle energieleveranciers. Alleen dan weet u zeker dat u geen enkele steen omgekeerd heeft gelaten. Helemaal bovenaan zal dan de goedkoopste energieleverancier voor uw adres verschijnen gevolgd door de iets minder goedkope energieleveranciers. U kunt dan zelf wel het rekensommetje maken over wie nu de goedkoopste is.

Zoek naar de goedkoopste energieleverancier 2016/2017 en stap over!

De goedkoopste energieleverancier 2016/2017 hangt af van uw persoonlijke situatieschets dus hoeveel personen wonen er in huis en hoe hoog is uw verbruik? En nog belangrijker: Wat betaalt u momenteel voor uw energieprijzen en gasprijzen? Is dit plaatje duidelijk? Dan kunt u hiermee energie vergelijken en bekijken welke energieleverancier de goedkoopste is in 2016 en 2017. Uw berekening levert al gauw €500 aan besparing op uw energierekening op.