Bespaar 1000 euro op uw vaste lasten

Steeds meer mensen proberen wat geld te besparen omdat de kosten steeds maar blijven stijgen. Alles word steeds een beetje duurder. De energieprijzen, de zorgpremie, de autoverzekering en ook de kosten voor het bellen en internetten worden steeds hoger en hoger. Maar dat hoeft niet altijd perce zo te zijn als u maar slim te werk gaat. Met de onderstaande bespaartips kunt u al snel wat kosten verlagen.

Vind de goedkoopste energieleverancier (Bespaar 450 euro)

In Nederland kunt u kiezen voor meer dan 30 verschillende energieleveranciers. Toch zijn de meeste mensen nog altijd klant bij hun standaard traditionele energieleverancier. Dat is meestal nuon, essent of eneco. Wie slim is vergelijkt de prijzen van energie en kiest daarna simpelweg de goedkoopste. Alleen al door te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kunt u al snel zo’n 450 euro per jaar besparen.

Vind de goedkoopste zorgverzekering (Bespaar 200 euro)

De zorgverzekering is voor iedereen verplicht wat betekent dat u een vaste kostenpost heeft. Namelijk de maandelijks te betalen zorgpremie voor uw zorgverzekering. Wat veel mensen niet weten is dat ze gemakkelijk kunnen overstappen naar een goedkopere zorgverzekering. Hierdoor kunt u al snel 200 euro per jaar besparen.

Vind de goedkoopste autoverzekering (Bespaar 150 euro)

Rijdt u auto? Dan bent u verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Bij welke verzekeraar u dat doet mag u zelf bepalen. Maar wees wel behoedzaam, want door klakkeloos een autoverzekering te kiezen kunt u weleens veel meer betalen dan nodig. Door te kiezen voor de goedkoopste autoverzekering die past bij uw voorkeuren en natuurlijk uw rijgedrag en schadevrije jaren kunt u al snel 150 euro per jaar besparen.

Vind het goedkoopste sim only telefoonabonnement (Bespaar 300 euro)

Iedereen heeft een telefoon om te kunnen bellen en bereikbaar te zijn voor andere mensen. In de meeste gevallen is die telefoon gratis verkregen in combinatie met een telefoonabonnement. Nu kunt u dat abonnement verlengen waarbij u wederom een gratis telefoon krijgt aangeboden. Echter, wat de meeste mensen in dit geval niet weten is dat ze hun abonnement ook kunnen verlengen zonder daarbij een gratis telefoon in ontvangst te nemen. Dergelijke telefoonabonnementen noemen we een sim only abonnement. Sim only abonnementen zijn zeer populair. De beste sim only aanbiedingen kunnen tot wel 40% goedkoper zijn en dat levert u een besparing op die al snel kan oplopen tot wel 300 euro per jaar!

Vind de goedkoopste kabelmaatschappij (Bespaar 150 euro)

De meeste mensen hebben een televisie in huis. Daar hoort ook een kabelaansluiting bij. Bij de meeste kabelmaatschappijen zoals ziggo en kpn kunt u een standaard tv abonnement nemen. Ook is het mogelijk om een digitaal tv abonnement kiezen dat zorgt voor scherper beeld. Maar dat hoeft niet altijd bij dezelfde provider te zijn. U kunt ook kiezen voor een andere provider dan alleen KPN of Ziggo. Zo kunt u ook uw tv abonnement afsluiten bij Online.nl of Tele2. En er zijn nog meer aanbieders als het gaat om tv kijken. Daarom loont het de moeite om alle aanbieders te vergelijken. Een huishouden kan hierdoor al snel zo’n 150 euro per jaar besparen.

Vind de goedkoopste internetaanbieder (Bespaar 140 euro)

Bent u een fervent internetgebruiker? De meeste mensen wel. Internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving. We gebruiken het voor alles en nog wat. Denk aan het versturen van een email naar de andere kant van de wereld, internetbankieren, films kijken, want ja ook voor dtv heeft u internet nodig.

Het is ook mogelijk om een combinatie abonnement te kiezen waarbij internet, bellen en tv kijken bij dezelfde aanbieder worden onder gebracht. Dit noemen we ook wel een alles in 1 pakket. Door alle alles in 1 aanbiedingen van de internetaanbieders te vergelijken kunt u tot wel 140 euro per jaar besparen.

Al met al kunt u dus wel meer dan 1000 euro per jaar besparen. Wilt u nog meer geld besparen? Kijk dan ook op Bespaartips.net voor nog meer tips!