Energie vergelijken en zorgeloos overstappen

Omdat er meerdere energieleveranciers zijn waar u uit kunt kiezen en omdat de prijzen per leverancier veel uiteenlopen is het de moeite waard om eens te kijken hoeveel u kunt besparen. Een huishouden met een gemiddeld energieverbruik kan al snel honderden euro’s per jaar besparen.

Energie vergelijken

Er zijn tegenwoordig veel vergelijkingssites. De beste is Energievergelijking.nl. Met Energievergelijking.nl kunt u onafhankelijk energie vergelijken en direct overstappen. Energievergelijking.nl is door onafhankelijk onderzoeksbureau WUA verkozen tot beste energievergelijker van Nederland.

Met Energievergelijking.nl kunt u de energieprijzen van alle energieleveranciers vergelijken. In de energievergelijker zijn een aantal zeer handige filteropties ingebouwd waarmee u gemakkelijk de meeste voordelige aanbieding vind.

Hoe werkt energie vergelijken

Om een energievergelijking te maken zijn een aantal van uw gegevens nodig zoals uw energieverbruik, uw energiemeter en uw huidige energieleverancier.

Met deze gegevens kunt u de energiekosten van alle aanbieders berekenen en vergelijken. Vermeld uw gegevens in de energievergelijker en klik op ‘Bereken nu’. U ziet vervolgens de energiekosten van alle energieleveranciers welke direct zijn gesorteerd op prijs. De goedkoopste energieleverancier staat dus bovenaan.

Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier

Nu u weet welke energieleverancier de voordeligste keuze is kunt u beginnen met besparen. Door uw aanvraag via Energievergelijking.nl in te dienen profiteert u van speciale aanbiedingen die u niet krijgt aangeboden op de website van de energieleveranciers zelf. Met andere woorden, door uw aanvraag via Energievergelijking.nl in te dienen bent u goedkoper uit!

Als u een aanvraag via Energievergelijking.nl indient word deze in behandeling genomen. Energievergelijking.nl heeft een gratis overstapservice gemaakt. Uw eventuele huidige energieleverancier hoeft u zelf niet op te zeggen. Dit gebeurt namelijk volledig automatisch. U heeft er verder geen omkijken naar en na de aanvraag hoeft u dan ook niets meer te doen. Alles wordt voor u geregeld.